Flere visninger

Pandan - Maroon

ARTE
1.348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3034103

Et kraftigt vinyl tapet med et mønster, der forestiller en flettet overflade med et naturligt og grafisk look. Denne vævede overflade har diagonale linjer og er opdelt i en slags fliser. Mønstret har kastanjefarvede detaljer, der changerer lidt i farverne.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (100 cm bred) 

Mønstret er inspireret af den tropiske plante pandan, hvor fibrene fra denne plante er skåret i strimler og flettet sammen. Overfladen har en mærkbar struktur og et høj detaljegrad, der er med til at give tapetet et meget realistisk udtryk og en naturlig fornemmelse.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Rapport 45 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Rapport 45 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Spaltbar
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE