400+ bedømmelser

Flere visninger

Pandan - Dark Taupe

ARTE
1.348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3034106

Et naturinspireret tapet med en grafisk vævet overflade, der har et naturligt look. Denne vævede overflade er opdelt i en slags fliser.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (100 cm bred) 

Tapetet er inspireret af den tropiske plante pandan, og mønstret ligner fibrene fra denne plante - her skåret i strimler og flettet sammen. Overfladen er struktureret med en mærkbar tekstur, der er med til at give tapetet et meget realistisk udtryk. Mønstret har mørke nuancer i en mørk gråbrun nuance (også kaldet muldvarpefarvet), samt diskret glimtende detaljer.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 45 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 45 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE