Palma - Marble

ARTE
2.348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043031

Et lyst 3D palmetapet med en tredimensionel tekstil overflade, hvor mønstret er præget ind i en overflade, der er lavet af skum. Et imponerende 3D tapet med et junglemønster, der er bygget op af lange, lodrette palmeblade, der er meget regelmæssige i sit udtryk. Fra afstand skaber bladene en slags striber.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

Tapetet har en lys gråbeige nuance, der også kaldes greige. Tapetet består af skum, som er med til at skabe den vilde relief-effekt og vægbeklædningen har en tætvævet tekstiloverflade i stoffet chenille. Denne stofoverflade har en let plysset finish, der giver tapetet et diskret changerende udseende.

Tapetets tekstile overflade er plet- og vandafvisende, og så har den endda også en positiv akustisk effekt. Palmetapetet er derfor oplagt at bruge på vægge, lofter og skillevægge på steder, der kunne trænge til en akustisk forbedring.

Kollektion: Yala

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 123 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 123 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE