Origami - Purple Red

ARTE
1.498,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087228

Et varmt stofligt tapet med et tredimensionelt mønster, der efterligner foldet papir - deraf navnet Origami. Tapetet har en rødlig lilla farve, der er både varm, glamourøs og omfavnende.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

De plisserede detaljer minder om ringe i vandet, og disse mange gentagelser er med til at skabe en fin rytme med en beroligende regelmæssighed. Et eksklusivt 3D-tapetdesign med et vidunderlig relief-look. Vægbeklædningen har en delikat skinnende finish, der giver tapetet et glamourøs silkelook.

Kollektion: Kami

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 122 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 122 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE