Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Orac Decor - DX170-2300 Duropolymer vægprofil

Orac Decor
398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: DX170-2300

Længde: 230 cm
Bredde: 3,2 cm
Højde: 11,9 cm

Orac Decor DX170-2300 Duropolymer vægprofil 230 x 3,2 x 11,9

Duropolymer er det absolut stærkeste af de typer materialer man kan finde stuklister i. Den er lavet af specialpolymer, der er baseret på polysteren, som gør den til en ekstrem robust og nærmest uopslidelig stuk. Blandt andet derfor består alle vores fodlister udelukkende af Duropolymer, fordi materialet er modstandsdygtigt over for stød, vand og lign.

Duropolymer er sprøjtestøbt på maskine, og med materialets høje kvalitet tillader det en stuk med ekstra skarpe kanter, som resulterer i nærmest usynlige samlinger. Produktet er grundet den maskinelle produktion billig, set i forhold til vores håndstøbte lister.

Rent teknisk er duropolymer det bedste materiale indenfor Orac Decors produkter. Men på grund af, at materialet er maskinsprøjtet, og ikke er håndstøbt som Purotouch, er det ikke muligt at lave ligeså mange små krummelurer og ornamenteringer i stukken. Derfor vælger vores kunder ofte at kombinere stuk produkter af både Duropolymer og Purotouch, for at dække forskellige behov.

Duropolymer kan med sit slidstærke materiale benyttes udenfor, samt i fugtige miljøer, da materialet er vandafvisende.

ORAC (The Ostend Research and Applications Company) blev grundlagt i 1970 i Ostend ved den belgiske kyst med det oprindelige mål at erstatte traditionelt brugte materialer indenfor møbelindustrien.

Orac fokuserede på at ændre brugen af træ med avancerede polymerer. ORAC Decor er verdens mest innovative producent af dekorationsgenstande.

Hjertet og kernekompetancerne i Orac's virksomhed er boligindretning. ORAC fokuserer på konstant fornyelse af teknologi, materialer og design.

I over 40 år har ORAC arbejdet med stor passion for at udvikle og fremstille dekorative finish til boligindretning.

Det er ikke nødvendigt at forklare, at denne entusiasme for alle smukke ting er dybt forankret i ORAC's gener.

ORAC er og forbliver stadig en familievirksomhed.

Er du i tvivl? Du kan altid bestille en prøve først!

En vareprøve er ca. et 10 cm udsnit af den flotte stuk. Med en prøve kan du i ro og mag sidde derhjemme og afgøre hvilken stuk, der skal pynte i dit hjem.

Prisen for en stukprøve er 20,- pr. styk, men vælger du efterfølgende at købe din stuk hos os, krediterer vi beløbet, du har købt prøver for.

Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Mærke Orac Decor
Længde 230 cm
Bredde 3,2 cm
Højde 11,9 cm