• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Orac Decor - C371 Purotouch lysprofil

Orac Decor
658,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: C371

Længde: 200 cm
Bredde: 5,8 cm
Højde: 18,5 cm

Orac Decor C371 Purotouch lysprofil 200 x 5,8 x 18,5

Purotouch er lavet af en højkvalitets polyerethan (PU), som giver en meget kompakt og utrolig slidstærk kvalitet af stuk.

Selvom Purotouch er et slidstærkt materiale, så er det samtidig utrolig let. Det gør stukken nem at skære til og sætte op.

Det helt unikke ved Purotouch produkterne er, at de er håndstøbte. Det tillader, at man kan lave smukke udstøbninger i stukken, med meget skarpe og fine detaljer i form af mønstre, relieffer og ornamenteringerede profiler.

Hvert produkt i Purotouch serien er altså håndlavet, hvilket tydeligt set i detaljerigdommen og den altid sublime kvalitet.

Purotouch har også den fordel, at materialet er anvendeligt til udendørsbrug samt i fugtige miljøer, da det er lavet af et vandafvisende materiale.

ORAC (The Ostend Research and Applications Company) blev grundlagt i 1970 i Ostend ved den belgiske kyst med det oprindelige mål at erstatte traditionelt brugte materialer indenfor møbelindustrien.

Orac fokuserede på at ændre brugen af træ med avancerede polymerer. ORAC Decor er verdens mest innovative producent af dekorationsgenstande.

Hjertet og kernekompetancerne i Orac's virksomhed er boligindretning. ORAC fokuserer på konstant fornyelse af teknologi, materialer og design.

I over 40 år har ORAC arbejdet med stor passion for at udvikle og fremstille dekorative finish til boligindretning.

Det er ikke nødvendigt at forklare, at denne entusiasme for alle smukke ting er dybt forankret i ORAC's gener.

ORAC er og forbliver stadig en familievirksomhed.

Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Mærke Orac Decor
Længde 200 cm
Bredde 5,8 cm
Højde 18,5 cm