Tapetbøger i Tapetforum

Om os

Tapetforum er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler tapet, fototapet, plakater og wallstickers - kort sagt alt, hvad der har med vægbeklædning at gøre.

Vi har solgt tapeter siden 1983. I starten som en lille del af en farvehandel. I 2005 startede Tapetforum som selvstændig virksomhed - og er siden hen blevet én af danmarks førende indenfor vægbeklædning – både til private hjem og til virksomheder. Vi er både forhandlere, distributører og producenter, samt rådgivere, grafikere og designere.

Vores sortiment omfatter tapeter, fototapeter, plakater, selvklæbende folier, tekstiler, wallstickers og andre spændende produkter indenfor vægbeklædning. Hos Tapetforum kan du finde noget til enhver smag, stil og stemning.

Vi er en flok af tapet entusiaster med en stor og dyb passion for boligindretning, imponerende overflader, fantastisk farver og mønstre. Vi er lettere afhængige af boligblade, og vi følger nøje de nyeste tendenser på boligmesser, i indretningsmagasiner og på de bedste blogs fra hele verden.