Flere visninger

Odeon - Blue/ Brown

ARTE
1.798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3021032

Et realistisk tapetdesign med store kvadrater af læder, der er syet sammen, og hver af disse firkanter bliver opdelt med en kvart cirkel.

Tapetet har mørke, varme og beroligende nuancer i brun, mørkeblå, grå, mørkegrøn og sort. Det geometriske mønster er inspireret af det funktionelle og minimalistiske formsprog fra Bauhaus-perioden.

Kollektion: Atelier

Det grafiske tapet har en ekstra stærkt vinyl overflade, som er med til at skabe et meget autentisk læderlook med en fantastisk blød fornemmelse, små skønhedsfejl og håndsyede læderdetaljer, der bidrager til det meget realistiske læderlook.

Bemærk! Dette er en XL-rulle (100 cm bred).

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 98 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 98 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE