Oblique - Dark blue

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054083

Et imponerende tapetdesign, der er opbygget af mange skrå detaljer. Et grafisk tapet med glimtende og blanke detaljer - her i en mørk dyb blå nuance.

Tapetet er inspireret af moderne arkitektur, og du kan tydeligt se de skarpe linjer og de overlappende geometriske former. Et fint tapet fra kollektionen Monochrome fra ARTE - en tapetkollektion, der har fokus på enkle farver, betagende relief effekter, samt et luksuriøst look. Tapeterne fra denne kollektion er inspireret af ærlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE