Flere visninger

Musa - Dusty Green

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3075003a

Et tropisk palmetapet med store bananblade, der kravler harmonisk op ad væggen. Tapetet har en støvet og afdæmpet grøn farvetone, og mønstret fremtræder flot ved hjælp af en relief effekt.

Bundfarven har en fin lodret stribet tekstur, og bananbladene har en mærkbar struktur, hvor bladenes naturlige fibre fremstår tydeligt. Tapetet har et særlig fint palmemønster, et stilrent udtryk og et luksuriøst look. Et tropisk palmemønster, der kan bringe både elegance og eksklusivitet ind i din indretning.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (70 cm bred) 

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 64 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE