Flere visninger

Moire - Silver

ARTE
1.498,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3015003

Et sølv tapet med et flot blåt skær - en betagende tekstil overflade, der har en metallisk effekt. Tekstilet er vævet således, at tilfældige mønstre med en hypnotisk effekt opstår - Moiré-effekten. Det betyder derfor, at hver meter af tapet er unikt - et meget velegnet tapetdesign til dig, der ønsker at skabe et enestående og luksuriøst look. 

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Denne skinnende, metalliske overflade kan kombineres med træ og marmor for at skabe et meget eksklusivt look.

Tapetet Moire er fra kollektionen Vertigo - en tapetkollektion fra Arte, der er fremstillet i et skinnende tekstil, der glimter og glitrer. Denne kollektion kredser om et enkelt design, Moire. Tapeterne er skabt af et højglans stof, lurex, der er et tekstilfiber med metaltråde. Moiré-effekten er kendetegnet for de bølgende bevægelser, der kan minde om blide refleksioner i vandet.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 140 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 140 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE