Flere visninger

Moire - Orange

ARTE
1.498,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3015012

Et effektfuldt tapet med en orange tekstil overflade, der har en metallisk effekt - her i en stærk orange farve. Tekstilet er vævet således, at der opstår tilfældige mønstre med en hypnotisk effekt - Moiré-effekten. Det betyder at hver meter af tapet er unikt.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Et tapetdesign til dig, der ønsker at skabe et enestående og eksklusivt look. Dette skinnende, metalliske tapet kan kombineres med træ og marmor for at skabe et ekstra luksuriøst look.

Et eksklusivt tapet fra Artes kollektion Vertigo, der er fremstillet i et skinnende tekstil, der glimter og glitrer. Denne tapetkollektion kredser om et enkelt design, Moire. Tapeterne er skabt af et højglans stof, lurex, der er et tekstilfiber med metaltråde. Moiré-effekten er kendt for de bølgende bevægelser, der kan minde om blide refleksioner i vandet.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 140 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 140 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE