Flere visninger

Mix - White

ARTE
698,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3046501

Et meget eksklusivt tapetdesign, der består af en ægte tekstiloverflade. Fra en vis afstand ser tapetet meget grafisk ud, og kigger man tættere på, ser man at tapetet har en mere naturlig og ikke mindst en meget detaljeret overflade. 

Overfladen er opbygget af forskellige stykker af vævet stof, hvor nogle stykker er mere grove end andre - her i lyse råhvide nuancer. Tapetet består af to lag - en blank baggrund med en skinnende overflade, og en vævet mat overflade, der er lavet af jute. Et vidunderligt tapet, der består af mange smukke kombinationer: grafisk og naturligt, mat og blank.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Insero

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Noget lysægte
Mærke ARTE