Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Metric - Teal

ARTE
1.248,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080500

Et overdådigt grafisk tapetdesign med moderne farver i turkis/blågrøn, hvid og sort. Et fængslende tapet, der leger med forskellige former og figurer, der sammen skaber et fascinerende mønster. Tapetet er lavet af sisal fibre, og det er med til at give tapetet et blødt og naturligt look. Disse fibre vender i forskellige retninger, og da overfladen har et flot shine bliver lyset dermed reflekteret på en smuk måde.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der stammer fra agaveplanten. Tapeterne fra denne kollektion kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 32 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 32 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE