Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Metric - Grey

ARTE
1.248,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080506

Et eksklusivt tapetdesign i en flot sølvgrå farve. Et luksuriøst tapet, der er bygget op af forskellige former og figurer, der tilsammen skaber et fascinerende grafisk mønster. Tapetdesignet er fremstillet af sisal fibre, og det giver tapetet et blødt og naturligt udtryk. 

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Fibrene vender i forskellige retninger, og da overfladen har et smukt shine, changerer hele overfladen smukt.

Tapetkollektionen Oculaire er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der stammer fra agaveplanten. Tapeterne fra denne kollektion kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 32 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 32 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE