Metric - Copper

ARTE
1.248,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080502

Et skinnende grafisk tapetdesign i en varm kobberfarve. Et trendy og eksklusivt tapet, der er opbygget af forskellige former og figurer, der sammen skaber et fascinerende mønster.

Tapetdesignet er fremstillet af sisal fibre, og det giver tapetet et blødt og naturligt look. Disse fibre vender i forskellige retninger, og da overfladen har et lækkert shine, changerer hele overfladen smukt.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire tapetkollektionen er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der stammer fra agaveplanten. Tapeterne fra denne kollektion kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Ved opsætningen skal både tapetetbanen og væggen påføres im. Først limes bagsiden af tapetet, hvorpå det skal trække ca. 5 minutter. Limen påføres på væggen med pensel og malerrulle, og herefter opsættes den forberedte bane. 

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 32 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 32 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar
Lysægthed Tilstrækkelig (3)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE