Mercury - Grey/Brown

ARTE
798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3025043

Et elegant tapet, der er opbygget af store rektangler i afdæmpede grå og brune farvenuancer. Tapetet har en let glimtende metallisk overflade i sølvlook og en stoflig fornemmelse, der tilsammen skaber en levende, harmonisk og livlig vægbeklædning.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetets mønster, hvor farverne blandes på en fascinerende og uforudsigelig måde er inspireret af metallers oxidationsproces.

Kollektionen, Alchemy, er inspireret af den mystiske videnskab, Alkymi, der har til formål at fremskynde og ændre naturlige og kemiske processer - at ændre noget almindeligt til noget værdifuldt. Tapetkollektionen er bygget på denne tankegang - med Alchemy kan du forandre de almindelige vægge til noget funklende, subtilt og ædelt.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 180 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 180 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE