Flere visninger

Menagerie of Extinct Animals - Raven

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2071 RAVEN

Et fantastisk dyretapet med et væld af spændende og eksotiske dyr, som du måske ikke har set før. Vægbeklædningen har et frodigt og tæt mønster med mange detaljerede planter og blomster - alle med et realistisk, håndtegnet look. Imellem disse specielle og eksotiske naturlige elementer gemmer der sig i alt 10 uddøde dyr - alle med sjove og finurlige detaljer, der henleder tankerne på eventyr, sagn og fantasifyldte myter.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Et ekstraordinært tapet med flora og fauna, der både har et finurligt, underholdende og betagende udtryk, samt et meget eksklusivt look. Et slags surrealistisk junglelandskab.

Tapetet vidunderlig detaljerede mønster er digitalt printet på et blødt tekstil med en non-wowen bagside. Selve mønstret har afdæmpede grønlig toner med diskrete detaljer i brun, lilla, rød og okkerfarve. Baggrunden er her sort med koksgrå cirkler, der bryder overfladen. Et mørkt og meget stemningsfyldt tapetmønster.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Denne kollektion er resultatet af et samarbejde mellem det eksklusive og ekstraordinære designmærke Moooi, der er grundlagt af Marcel Wanders, og Arte. Arte har opnået international anderkendelse for deres luksuriøse og sofistikerede tapeter og vægklædninger, der er overlegen hvad angår kvalitet og designs.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 130 cm Længde 1 m Rapport 200 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 130 cm
Længde 1 m
Rapport 200 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE