Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Menagerie of Extinct Animals - Ivory

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2072 IVORY

Et imponerende dyretapet med et væld af spændende og eksotiske dyr, som du måske ikke har set før. Vægbeklædningen har et tæt, frodigt mønster med mange detaljerede planter og blomster, der har et realistisk og håndtegnet look. Imellem disse specielle og eksotiske naturlige elementer gemmer der sig i alt 10 uddøde dyr - alle med finurlige detaljer, der henleder tankerne på eventyr, sagn og fantasifyldte myter.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Et vidunderligt tapet med flora og fauna, der både har et underholdende, finurligt og betagende udtryk, samt et meget eksklusivt look. Et surrealistisk junglelandskab, hvor du kan gå på opdagelse.

Tapetet vidunderlig detaljerede mønster er digitalt printet på en blød tekstiloverflade med en non-wowen bagside.

Det ekstraordinære mønster har afdæmpede grønne farvetoner med diskrete detaljer i brun, lilla, rød og okkerfarve. Baggrunden er her lys cremefarvet med råhvide cirkler, der bryder overfladen.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Kollektionen er et resultat af et samarbejde mellem det eksklusive og ekstraordinære designmærke Moooi, der er grundlagt af Marcel Wanders, og Arte. Arte har opnået international anderkendelse for deres luksuriøse og sofistikerede tapeter og vægklædninger, der er overlegen, hvad angår kvalitet og designs.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 130 cm Længde 1 m Rapport 200 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 130 cm
Længde 1 m
Rapport 200 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE