Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Menagerie of Extinct Animals - Curry

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2074 CURRY

Et vidunderligt dyretapet med mange spændende og eksotiske dyr, som du måske ikke har set før. Vægbeklædningen har et tæt og frodigt mønster med et væld af detaljerede planter og blomster, der alle har et smukt håndtegnet look. Imellem disse specielle og eksotiske naturlige elementer gemmer der sig i alt 10 uddøde dyr - alle med sjove og finurlige detaljer, der henleder tankerne på fantasifyldte eventyr, sagn og myter.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Et ekstraordinært tapet med flora og fauna, der både har et finurligt, underholdende og betagende udtryk, samt et meget luksuriøst look. Det vidunderlige detaljerede mønster er digitalt printet på et blødt tekstil med en non-wowen bagside. En surrealistisk jungle, hvor du kan gå på opdagelse.

Mønstret med planter og uddøde dyr har afdæmpede grønne farvetoner, samt diskrete detaljer i brun, lilla, rød og okkerfarve. Her har baggrunden en skøn karryfarve med cirkler, der er et par toner lysere - det er med til at bryde baggrundens overflade.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Denne kollektion er resultatet af et samarbejde mellem det eksklusive og ekstraordinære designmærke Moooi, der er grundlagt af Marcel Wanders, og Arte. Arte har opnået international anderkendelse for deres luksuriøse og sofistikerede tapeter og vægklædninger, der er overlegen hvad angår kvalitet og designs.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 130 cm Længde 1 m Rapport 200 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 130 cm
Længde 1 m
Rapport 200 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE