Flere visninger

Menagerie of Extinct Animals - Cloud

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2073 CLOUD

Et ekstraordinært tapetdesign med et væld af spændende og eksotiske dyr, som du måske ikke har set før. Vægbeklædningen har et frodigt og tæt mønster med mange detaljerede planter og blomster, der har et smukt håndtegnet look. I blandt disse specielle og eksotiske naturlige elementer gemmer der sig i alt 10 uddøde dyr - alle med fine detaljer, der henleder tankerne på fantasifyldte eventyr, sagn og myter.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Et fantastisk tapet med flora og fauna, der både har et finurligt, underholdende og betagende udtryk, samt et meget eksklusivt look. Gå på opdagelse i det surrealistiske junglelandskab.

Tapetets vidunderlige detaljerede mønster er digitalt printet på et blødt tekstil med en non-wowen bagside.

Det naturinspirerede mønster har afdæmpede grønne farvetoner, samt diskrete detaljer i brun, lilla, rød og okkerfarve. Her er baggrunden sart og støvet lyseblå med endnu lysere blå cirkler, der bryder baggrundens overfladen.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Denne kollektion er resultatet af et samarbejde mellem det eksklusive og ekstraordinære designmærke Moooi, der er grundlagt af Marcel Wanders, og Arte. Arte har opnået international anderkendelse for deres luksuriøse og sofistikerede tapeter, der er overlegen hvad angår kvalitet og designs.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 130 cm Længde 1 m Rapport 200 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 130 cm
Længde 1 m
Rapport 200 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE