Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Matrix - Gold

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054064

Et glimtende tapetdesign, der forestiller en flot flise struktur med masser af rumlige detaljer - her i guld nuancer. Tapetets overflade har imponerende relief-detaljer, der har en blank overflade - disse mønsterdetaljer fanger lyset smukt, og skaber et levende tapet med et eksklusivt look. 

Et tapet fra kollektionen Monochrome fra ARTE. Denne tapetkollektion fokuserer på enkle farver, samt smukke relief effekter - tapeterne har også det luksuriøse look tilfælles. Tapetdesigns, der er inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning
Mærke ARTE