TerraSilk - Den naturbaserede lermaling

Så er det her! Vi kan nu præsentere den helt nye lermaling fra det italienske Matteo Brioni, Terrasilk. TerraSilk er en naturlig lerbaseret maling til indendørs brug på vægge og lofter, som alle kan arbejde med. Malingen er baseret på en emulsion af naturlige voksarter og olier, og er fri for opløsningsmidler, konverseringsmider samt biocider. Farvenuancerne er ligeledes helt naturlige og stammer fra forskellige lerbrud rundt omkring i Italien. Bring ægte natur og dens jordnære farver helt ind i stuen med TerraSilk lermaling.

Kan du heller ikke vente? Læs mere om Matteo Brioni og tag et kig de smukke, forskellige lerbaserede løsninger lige hér. Måske finder du inspiration til dit næste bolig-projekt.

Hvorfor vælge en ler-baseret maling?

Fra vores synspunkt er det ganske simpelt; Med en unik maling som TerraSilk, der er baseret på voks og olie samt tilsat mineraler og pigmenter, får du en vægbeklædning der er smuk, livlig, sund og åndbar til både dine vægge og lofter. Naturlige materialer har samtidigt de fordele, at de er med til at

 • regulere fugtighed og temperatur
 • absorbere lugte, toksiner og akustik
 • Skal jeg vælge lermaling med struktur eller uden?

  Hvis du vælger varianten med struktur, får du medsendt en pose 'sand', som du skal tilsætte malingen for at skabe den enestående og rå overflade. Du bestemmer helt selv, hvor meget struktur du ønsker, da du selv står for tilsætningen. TerraSilk med struktur får væggen til at have et udseende, der kan minde om rug microcement. Det medfølgende sand er ikke bare helt almindelig sand - det er et tilsætningselement specialudvalgt til at matche malingen, så den ikke forringer vedhæftningen og kvaliteten af produktet.

  Hvis du vælger TerraSilk lermaling uden struktur, får du en maling med kalkeffekt, der skaber bløde levende overflader. Igen er du selv med til at bestemme, hvor meget liv du ønsker. Den voksbaserede maling er tyktflydende, som gør at den flyder godt sammen og har en fremragende dækningsevne. Maler du på normalvis, med lodrette bevægelser, vil du få en overflade med minimalt spil. Slipper du derimod din indre tosse ud, og giver den gas med skiftende lodrette, horisontale og bølgede bevægelser, får du et flot og livligt resultat - dog mindre dominerende i nuanceforskelle end en decideret kalkmaling.

  Du skal vælge TerraSilk med struktur, hvis du ønsker en rå overflade, som tilføjer et mærkbart, sanseligt element til væggen. Derimod skal du vælge den alenestående lermaling, hvis du ønsker en sund og åndbar maling, som kan give dig et subtilt visuelt spil på væggen.

  Naturlige farver matcher alt

  En anden fordel er de helt naturlige farver nuancer, som stammer fra 13 forskellige lerbrud i Italien. Naturen har den fordel, at det er svært at mis-matche farver. Derfor, næsten uanset hvilken TerraSilk nuance du vælger, vil den stå smukt sammen med din indretning. Her er spørgsmålet bare, hvilket udtryk du ønsker at frembringe.

 • Cacao - Cacao er en mørk brun nuance, der stammer fra et brud i Calabrien, Italien. Den brune farve er spået til at blive en trendsætter i 2021/2022, da den skaber en rolig, tryg samt huleagtig følelse.
 • Caffé - Farven Caffé stammer fra den Italienske region Toscana og beskrives bedst som en mørk beige eller en lys brun nuance. Farven er med til at skabe en varm følelse i hjemmet, og kan sammensættes med alle indretningsstile.
 • Cammeo - Cammeo, fra den Italienske ø Sardinien, byder på lerbrud med en skøn, lys brun nuance og et strejf af terracotta. Cammeo vil føre varme og natur lige ind i dit hjem.
 • Cannella - Den smukke beige, Cannella, stammer fra den italienske region Sardinien. Den beige lermaling tilføjer både ro og elegance til den moderne boligindretning. Beige er spået til at være blandt 2021/2022’s rolige og behagelige farvetrends.
 • Cipria - Nuancen Cipria stammer fra et lerbrud i den italienske region Sardinien. Cipria lermaling er en beige væg- og loftmaling med en lys rosa undertone - en naturlig nuance til den moderne boligindretning.
 • Melograno - Den orange eller terracotta betonede farve Melograno stammer fra et lerbrud i den Italienske region Apulien. Den naturlige lerfarve kan bruges i sammensætning med alle farvepaletter og tilføjer varme til rummet.
 • Fango - Fago er en særlig nuance fra regionen Piemonte i Italien. Fago har en svag grøn undertone, som passer til den moderne nordiske boligindretning. Fordi TerraSilk er i naturlige toner, vil vægmalingen stå godt sammen med alle farver og materialer.
 • Zenzero - Farven Zenzero stammer fra det italienske Lombardiet og er en beige farve med en mørk undertone, der indbyder til afslapning. Beige er blandt 2021/2022’s farvetrends, da den er med til at skabe de eftertragtede trygge og rolige rammer.
 • Vinaccia - Farven Vinaccia stammer fra ø’en og regionen Sardinien i Italien, hvor den smukke ler har en undertone af rosa. Naturlige toner har den fordel, at de kan sammensættes med alle farver, uden at der opstår et mis-match.
 • Senape - Farven Senape stammer fra den italienske region Piemonte og minder ganske rigtigt en smule om en sennepsfarvet maling. Senape er en lerfarve med en mørkere gul nuance, der står flot til både lyst og mørkt møblement.
 • Pepe Nero - Ønsker du at skabe en fantastisk hulestemning, er Pepe Nero et godt valg. Farven Pepe Nero stammer fra området Germanien og er den mørkeste lerfarve i sortimentet. Den mørke ler tilfører et eksklusivt og beroligende udtryk til rummet.
 • Panna - Panna er en helt lys lermaling, der stammer fra Germanien, Italien. Panna er en farve der passer godt med den nordiske boligindretning, hvor træ og andre naturmaterialer vil komme til sin ret.
 • Sale Grigio - Sale Grigio stammer fra den italienske region Sicilien. Farven har en grålig tone, der gør den særlig egnet til at skabe beton lignende overflader. Lermaling kan anvendes til enhver indretning, og der er ingen farve begrænsninger.
 • Polvere - Farven Polvere er en smuk lys lermaling. Den lyse farve tilfører et neutralt, men samtidig spændende udtryk til den moderne boligindretning og står godt sammen med både lyse og mørke møblementer.