Lady Supreme Finish - En En enestående træmaling

Lady Supreme Finish er en indendørs træmaling, der giver en særlig hård, vaskbar og robust overflade. Denne maling er egnet til en suveræn finish på træværk som eksempelvis døre, møbler, lister, paneler og vindueskarme. Lady Supreme Finish kan laves i alle Jotuns farver, hvor du vælge mellem fire forskellige glansgrader: mat, silkemat, halvblank og superblank.
Jo blankere malingen er, jo mere reflekteres lyset - En blank maling er altså god til at skabe opmærksomhed og skyggevirkninger. Brug en blank træmaling omkring dine vinduer og døre for at forstærke lysindfaldet eller brug den høje glans til at skabe opmærksomhed omkring paneler, gamle udskæringer eller dekorationer. Den matte glans skaber derimod en blød og rolig overflade, og vil hjælpe med at skjule ujævnheder.

Alle Jotuns malinger bliver udsat for krævende tests med henblik på dækkeevne og slidstyrke - alle farver skal være smukke på store overflader, samt fremstå helt ensartet under alle lysforhold. Det kræver meget at lave malingfarver i den højeste kvalitet: de bedste ingredienser, de mest avancerede blandingsteknikker og en sans for æstetik. Jotun koncernen har hovedsæde i Sandefjord i Norge, og har 62 selskaber og 40 produktionsanlæg på alle kontinenter, og Jotun er repræsenteret i mere end 100 lande. Jotun producerer maling og overfladebehandling, der er udviklet til at kunne yde beskyttelse under selv de mest ekstreme forhold - til både bolig-, shipping- og industrimarkederne. Jotun har fire grundværdier, der er faste byggesten i deres virksomhed: loyalitet, pleje, respekt og modighed.