Flere visninger

Macchine Volanti

Cole and Son
3.298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3097/1002
Et fantastisk tapetdesign med eventyrlige flyvende maskiner på en mørk og skyet himmel. Tapetets baggrund er meget mørkegrå og afbilder smukt en himmel, der er fyldt luftige og bløde håndtegnede skyer. I forgrunden er der placeret mange forskellige flyvende objekter, som for eksempel luftballoner, luftskibe og andre fantastiske opfindelser. Disse fortryllende elementer har blanke guld og sølvdetaljer, og de er tegnet med en meget fin sort streg.

Et tapet, der emmer af fantasi og eventyr - Helt perfekt til børneværelset eller soveværelset!

OBS. Dette design har en total bredde på 137 cm, og består af to ruller tapet (med en bredde på 68,5 cm) - Macchine Volanti sælges som et 2-rulle sæt.

Kollektion: Fornasetti

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 68.5 cm Længde 10.05 m Rapport 76 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 68.5 cm
Længde 10.05 m
Rapport 76 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son