400+ bedømmelser

Flere visninger

Lucky O’s - Birch & Silver

ARTE
1.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO3042

Et eksklusivt trætapet med en træfinersoverflade og et grafisk mønster, der er opbygget af overlappende o’er. Tapetets overflade er skabt med fine stykker af træfinér, der omhyggeligt er udskåret og placeret, så der opstår et fint mønster med buer, der også minder om et skælmønster eller muslingeskalmønster.

Seigaiha-mønstret er et gammelt traditionelt mønster fra japan, der symboliserer bølger i vand, og som repræsenterer lykke, energi og modstandskraft.

Tapetet er lavet med metoden intarsia (marquetry), og her har træmønstret to nuancer: naturlig birketræ og en stilren sølvgrå nuance. Mønstret har et levende og changerende udseende, da de små stykker af træfinér fanger lyset forskelligt på grund af træstrukturens retning.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Moooi Wallcovering Tokyo Blue

Ved opsætningen fugtes bagsiden af tapetet med en klud eller svamp, hvorpå det skal trække et par minutter. Limen påføres på væggen med pensel og malerrulle - nemt og ligetil.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Længde 1 m Rapport 15 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Længde 1 m
Rapport 15 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE