Line - Beige

ARTE
348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080700

Et eksklusivt ensfarvet tapetdesign, der er fremstillet af sisal, og det er med til at give tapetet et naturligt og blødt look. Dette tapet har en varm beige nuance, samt en flot og mærkbar tekstureret overflade.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen fra Arte er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der oprindeligt stammer fra agaveplanten. Kollektionen består af moderne og legende designs, der har en diskret tropisk stemning over sig. Dette ensfarvede tapetdesign kan med fordel kombineres med samtlige tapeter fra Oculaire kollektionen.

Ved opsætningen fugtes bagsiden af tapetet med en klud eller svamp, hvorpå det skal trække et par minutter. Limen påføres på væggen med pensel og malerrulle - nemt og ligetil.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Nej
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE