• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Lignes - Gold

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3040501

Et guldfarvet tapetdesign, der til forveksling ligner ægte linned. Overfladen minder om linned, der er vævet med mørke og lyse tråde i guld, som resulterer i en lettere stribet overflade med vandrette striber. Disse striber skaber dybde og en tekstil fornemmelse.

Zoomer man ind på tapetet, kan man se hver enkelt tråd, samt de små uregelmæssigheder, der giver tapetet et realistisk udseende.

Skab dybde, varme og eksklusivitet i et rum med en guldfarvet stoflig væg. Her får du den perfekte kombination af et naturlig, blødt tekstil look med den meget slidstærke vinyloverflade.

Bemærk! Dette er en XL-rulle (100 cm bred).

Kollektion: Lino

Du kan opsætte tapetet på to måder: Respekter mønsterforskydningen og match banerne for at skabe et ensartet udseende eller opsæt banerne tilfældigt for at skabe fornemmelsen af ægte linned.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10 m Rapport 91 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10 m
Rapport 91 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE