Flere visninger

Leopard Walk - Orange

Cole and Son
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30109/2010

Et elegant tapet med smukke leoparder, der marcherer både til venstre og højre. Leopardernes haler skaber et mønster og en rytme, der er forbundet med dans og musik fra zulu. Baggrunden er i lysebrune nuancer, og har et tæt og prikket mønster. Selve leoparderne er vældig detaljeret og her er de i lyse orange nuancer. 

Kollektion: Ardmore

En tapetkollektion, der er skabt i samarbejde med afrikanske Ardmore Ceramic Art. Kollektionen hylder afrikanske traditioner, samt kulturen. Tapeterne har detaljerede illustrationer, mønstre og tegninger, der udforsker Afrikas eksotiske flora og majestætiske fauna.

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 52 cm Længde 10.05 m Rapport 30.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 52 cm
Længde 10.05 m
Rapport 30.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son