Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Leopard Walk - Grey

Cole and Son
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30109/2011

Et finurligt tapet med elegante leoparder, der marcherer både til venstre og højre. Leopardernes haler skaber et diskret mønster og en rytme, der er tæt forbundet med dans og musik fra zulu. Baggrunden er råhvid med et tæt mønster af grå prikker. Leoparderne har mange detaljer og her har de kølige og lyse beige/grå nuancer. 

Kollektion: Ardmore

En kollektion, der er lavet i samarbejde med afrikanske Ardmore Ceramic Art. Tapetkollektionen hylder afrikanske traditioner, samt kulturen. Tapeterne har detaljerede illustrationer, mønstre og tegninger, der udforsker Afrikas eksotiske flora og majestætiske fauna.

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 52 cm Længde 10.05 m Rapport 30.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 52 cm
Længde 10.05 m
Rapport 30.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son