Flere visninger

KABE Stone - Ivory

1.498,- DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: kabe-stone-ivory

Fot og funktionel spartel, der er meget slidtstærk. Med Ivory kan du skabe en lys og spændende overflade med masser af liv: Ivory er den lyseste farvenuance i sortimentet.

Drømmer du om lyse gulve med beton look? Så er KABE Stone i farven Ivory lige noget for dig.

Et sæt KABE Stone består af en primer, en spand fast indfarvet spartel samt en tilhørende voksbaseret overfladebehandling/topcoat, der giver en smuk og levende overflade. 

Rækkeevne: ca. 5 m2.

KABE Stone er udviklet til møbler, vægge og gulv, der er uden for vådzone. KABE Stone er desuden særligt velegnet til overflader, der er udsat for meget slid, f.eks. bag et komfur.

Bemærk, at KABE Stone ikke kan anvendes i vådzoner. 

Der medfølger en udførlig brugsanvisning. Du kan også læse brugsanvisningen online.

 

KABE er et dansk firma, der blev grundlagt i 2014. KABE laver indfarvet spartelmasse i flere farvevarianter, og er på ingen tid blevet én af de mest populære valg af overfladebehandlinger i danske hjem.

KABE spartel er derudover helt unik til erhverv, da det lader produkter, møbler og lignende træde i karakter, samtidig med, at det skaber en fantastisk stemning.

Se også vores udvalg af KABE spartel til din væg.

Hvor meget KABE skal jeg bruge?

cm
cm

Den udregnede mængde er kun vejledende - Der tages ikke højde for døre, vinduer mv. Bemærk overskydende KABE ikke tages retur.

Leveringstid 1-3 hverdage
Mærke Nej