COVID-19 Update: Vi afsender varer som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning i butik.

Jotun Lady Minerals sealer

Jotun
259,-
199,- DKK
På lager
Leveringstid: 1-3 dage
Varenummer: jotun-lady-minerals-sealer

Ved brug af LADY Minerals Sealer, kan de fornemmes at farven bliver lidt dybere efter behandlingen, men originalfarven er stadig meget, meget lækker.

Størrelse 0,75 L.

Jotun Lady Minerals sealer er beregnet til efterbehandling efter Jotun Lady Minerals, såfremt et område er udsat for slitage og vandstænk.

Vi anbefaler at benytte LADY Minerals Sealer, der både bevarer det naturligt matte udseende, øger slidstyrken og gør overfladen modstandsdygtig over for vand.

Fakta om Jotun LADY Minerals vægmaling:

- Smukke, kalkede vægge
- Unikt og mat farveudtryk
- Garanti for dækkeevne
- Glans 01

LADY Minerals har et afdæmpet og helt mat overflade med et enestående farvespil. Farverne fremstår rolige og afdæmpede med en naturlig og levende fornemmelse over sig. Det er let at male med en kalkmaling, og det er din maleteknik bestemmer resultatet. Du skal blot sørge for, at væggen er ensfarvet, fast og glat, før du går i gang med kalkmalingen.

Type: LADY Minerals er en kalkmat mineralmaling til indendørs brug i tørre rum, der giver smukke vægge med en kalket overflade og et unikt farvespil.

Underlag: Glatte vægge som gips-/bygningsplader, puds, beton og spartlede underlag. LADY Minerals Sealer anbefales at blive påført på områder, der udsættes for slitage eller vand.

Rækkeevne: ca. 8-10 m2/liter pr. strøg (Ved anden påføring skal der påregnes et større forbrug - rækkeevne: 5–6 m2/liter ved 2. strøg).

Forhold under påføring: Underlagets og luftens temperatur skal mindst være +10°C.

Book møde
Book møde
Leveringstid 1-3 dage
Mærke Jotun