• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Java - Red & Green

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3072010

Et sprudlende tapetdesign med tropiske blade, der har et betagende og imponerende håndmalet look. Her har det tropiske tapet kraftige farvenuancer i grøn, rød, turkis, brun og sort. Det tætte palmetapet ligner, at det er malet med mættede akvarelfarver.

Tapetets overflade er lavet af naturlige jutefibre, som er limet på overfladen med en fil-à-fil-teknik, som er en tæt vævet overflade, der her skaber en unik tekstiloverflade. Der er små ujævnheder i jutegarnet, da det er et naturligt produkt, og dette er blot med til at forstærke det unikke og enestående ved denne vægbeklædning. Et tapet med en fantastisk dybde og en særlig fin naturlig følelse.

Kollektion: Expedition

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 1 m Rapport 200 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 1 m
Rapport 200 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE