400+ bedømmelser

Itaya - Dark Grey

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3075403a

Et imponerende palmetapet, der er inspireret af Itaya-palmetræet fra regnskoven i Amazonas. Tapetets mønster er opbygget af lange palmeblade, der er placeret i lodrette linjer. Fra afstand ser tapetet stribet ud, og går man tættere på, vil man kunne se alle palmebladenes detaljer tydeligt.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (70 cm bred) 

Palmebladene har et realistisk og autentisk look, hvor man kan se og føle palmernes naturlige fibre. Jungletapetet har mørkegrå farvenuancer, og en sort bundfarve. Et stemningsfyldt palmetapet med et alternativt og naturligt sildebenmønster.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 77 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 77 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE