Flere visninger

Iris - Champagne

ARTE
1.798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30FP1041

Et blomstertapet, der består af Van Gogh’s ikoniske og berømte iriser - her i en stor størrelse. Baggrunden har en meget mørkegrå nuance og blomstermønstret har sorte streger og forskellige vidunderlige guldnuancer, der også har en lækker glimtende overflade. Der bliver skabt en spændende overflade med kombinationen af den matte baggrund og det glimtende mønster. 

Blomsterne har masser af smukke detaljer, og mønstret har et harmonisk forløb, hvor blomsterne skaber mindre klynger i et bølget mønster.

Kollektion: Flavor Paper for Arte

Denne kollektion er blevet til ved et unikt samarbejde mellem arte og Flavor Paper. Kollektionen er kendetegnet ved at være dristig med et strejf af ironi her og dér, og er inspireret af forskellige bevægelser og trends - i dette tilfælde Van Gogh’s ikoniske motiver.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 128 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 128 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE