Flere visninger

Insignia - Rose

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080552

Et fængslende tapet med en mærkbar tekstur og et klassisk grafisk mønster. Det eksklusive tapetdesign har et flot skinnende finish, og en afdæmpet rosa nuance. Tapetet er fremstillet af sisal, og det er med til at give tapetet et blødt og naturligt look. Disse fibre vender desuden forskelligt i de grafiske felter, og lyset bliver derfor reflekteret på forskellige måder. Dette er med til at skabe en helt levende overflade.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal, der er et meget stærk fiber, der oprindeligt stammer fra agaveplanten. Denne kollektions tapeter kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 17 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 17 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE