Flere visninger

Insignia - Gold

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080550

Et betagende tapet med en fantastisk mærkbar tekstur med et klassisk grafisk mønster. Det eksklusive tapetdesign har beige og guld farver, samt et flot skinnende finish. Overfladen ser spændende og levende ud i sammenhæng med forskellige lyskilder. Tapetet er fremstillet af sisal, og det er med til at give tapetet et blødt og naturligt look.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen fra Arte er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der stammer fra agaveplanten. Denne tapetkollektion kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 17 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 17 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE