Indigo Macaque - Ivory

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO3001

Et eksklusivt stoftapet med en mørk denim bund og et broderet mønster, hvor et grafisk mønster er kombineret med naturlige motiver. Mønstret forestiller små scener og landskaber fra de varme kilder ved foden af et japansk bjerg, hvor en familie af makakaber bader.

Tapetets bund har en sort/mørkegrå denim overflade, og mønstret er lavet med en lys skinnende tråd, der ser guldfarvet ud. 

Fra afstand kan man se, at mønstret er opbygget af buer, et såkaldt Seigaiha mønster, men kigger man nærmere, vil man nemt spotte de forskellige landskaber, naturmotiver og aber, der er placeret inde i buerne. En imponerende tekstilvægbeklædning, der har et minimalistisk og stilrent japansk look.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Moooi Wallcovering Tokyo Blue

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 126 cm Rapport 80 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 126 cm
Rapport 80 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE