Hover - Grey

ARTE
379,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042040

Et eventyrligt tapet af smukke svævende fugle på en perlemorsfarvet baggrund, der har en flot træstruktur. Fuglene har en glimtende sølv farve. Ser man fuglene helt tæt på, kan man tydeligt se, at de er tegnet med fine vertikale streger - disse streger har desuden en imponerende blank tekstur, som du kan fornemme med dine fingre.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Dette tapet er fra kollektionen Ligna fra ARTE. Det er en eventyrlig tapetkollektion, der indeholder en bred vifte af flora og fauna. Bring skoven indenfor med et tapet fra Ligna.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE