Flere visninger

Hover - Beige

ARTE
379,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042041

Et eventyrligt tapet af elegante svævende fugle på en beige baggrund, der har en flot træstruktur, samt en glimtende overflade. De flyvende fugle har en glimtende guldfarve.  

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Ser man fuglene helt tæt på, kan man tydeligt se, at de er tegnet med fine vandrette streger - disse streger har desuden en smuk blank tekstur, som du kan fornemme med dine fingre.

Tapetet er en del af kollektionen Ligna fra ARTE. Det er en eventyrlig tapetkollektion, der indeholder en bred vifte af inspirerende flora og fauna. Bring skoven indenfor med et tapet fra Ligna.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE