Hive - Dark

ARTE
379,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042031

Et modigt tapet med et flot bikubemønster - tapetet har udsnit af forskellige træstrukturer, der er trykt ovenpå en højglans overflade i en blå nuance. De mørkebrune træstykker har fine geometriske former, og de skinnende blå streger separerer dem fra hinanden - disse glimtende streger fanger også lyset meget smukt.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetet er fra kollektionen Ligna fra ARTE - en eventyrlig tapetkollektion, der indeholder en bred vifte af flora og fauna. Bring den magiske skov indenfor med et tapet fra Ligna.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 128 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 128 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE