Grid - Taupe

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054144

Et meget elegant tapetdesign, der er opbygget firkantede felter, der består af rustikke diagonale streger. Her i en meget stemningsfuld gråbrun nuance (muldvarp). Tapetets overflade er skabt med blanke relief detaljer, som fanger lyset flot - tapetet ændrer derfor udseende alt efter hvilket lys, der er i lokalet. 

Tapetet er inspireret af vævet stof og dette er med til at give tapetet et blødt, jævnt og harmonisk look. Et tapet, der er fra kollektionen Monochrome fra ARTE. Denne tapetkollektion har et fokus på enkle farver, samt smukke relief effekter - tapeterne har også det luksuriøse udtryk tilfælles. Tapetdesigns, der er inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 32 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 32 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE