Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Grid - Light Gold

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054142

Et meget smukt tapetdesign, der er opbygget firkantede felter, der består af rå diagonale streger. Her i en meget smuk lys guld nuance. Tapetets overflade er skabt med relief, og disse rumlige detaljer fanger lyset flot - tapetet ændrer derfor udseende alt efter hvilket lys, der er i lokalet. 

Tapetet er inspireret af vævet stof - dette er med til at give tapetet et blødt, jævnt og harmonisk look. Et elegant tapet, der er en del af tapetkollektionen Monochrome fra ARTE - en kollektion, der fokuserer på enkle farver, samt imponerende relief effekter. Tapeterne har også det luksuriøse udtryk tilfælles. Samtlige tapetdesigns er inspireret af ærlige og naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 32 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 32 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE