Grace - Rose

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054122

Et iøjefaldende tapetdesign, der er inspireret naturlige, klatrende planter - her med et betagende, abstrakt look. Tapetet har en skøn lys rosa nuance, og mønstret er opbygget i relief detaljer. Baggrunden har en glimtende overflade og det rumlige mønster har en blank finish.

Tapetet er fra kollektionen Monochrome fra ARTE. Tapetkollektionen fokuserer på enkle farver, samt smukke relief effekter - disse tapeter har også det luksuriøse look tilfælles. Tapeterne fra denne kollektion er alle inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE