• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Gioco - Green

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3040526

Et realistisk tapetdesign, der til forveksling ligner ægte linned. Overfladen minder om fin vævet linned, der fra afstand har et glat og ensartet udtryk. Når man kommer tættere på, kan man se hvert enkelt tråd, samt de små uregelmæssigheder, der får tapetet til at se ægte ud.

Tapetet er grønt med varierende farveforskelle.

En væg, der er tapetseret med et stofligt tapet kan være med til at skabe dybde og varme i et rum. En kombination af det naturlig tekstil look og den meget slidstærke vinyloverflade.

Bemærk! Dette er en XL-rulle (100 cm bred). Kollektion: Lino

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10 m
Rapport 0 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet
Mærke ARTE