Flere visninger

Gallop - Blue & Copper

ARTE
298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3028022

Et ekstraordinært tapetdesign, der ligner håndskårne korkelementer med metalliske og skinnende konturer.

Vægbeklædningen har en metallisk kobberfarvet folie som bund, og herpå er det realistiske korkmønster trykt med rustikke og autentiske detaljer.

Disse korkelementer har en mørk og dyb blå nuance med patinerede detaljer. En eksklusiv kombination af matte og metalliske detaljer.

Tapetet er opbygget af runde former, der er inspireret af zebraens hovaftryk. Mønstrets opbygning kan også minde om et alternativt skælmønster.

OBS! Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Wildwalk

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 21.3 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 21.3 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning
Mærke ARTE