Flere visninger

Fraction - Yellow

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3040360

En imponerende og stormønstret vægbeklædning, der hovedsageligt består af glimmerflager i et grafisk mønster. Tapetets glimmerflager er håndfarvet og herefter er forskellige uregelmæssige former blevet stanset ud - og disse former er omhyggeligt placeret i et betagende, grafisk og gentageligt mønster.

Her har tapet farvenuancer i perlemor, gul, sort og en skøn brunlig nuance - alle med en glimtende overflade, der fanger lysets stråler smukt. Mønstret er en moderne fortolkning af de klassiske, farverige terrazzogulve.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

Kollektion: Artisan Ved opsætning skal bagsiden af vægbeklædningen gøres fugtig, og limen påføres på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Rapport 91.44 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Rapport 91.44 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE