Fototapet / Fotostat

Hos Tapetforum finder du et kæmpe sortiment af fototapeter og fotostater i alle prisklasser. Vi har fototapet fra en række af de førende producenter på markedet, blandt andet Komar og Eijffinger. Du har mulighed for at finde netop, hvad du søger med hjælp fra vores sorteringskategorier.

At tapetsere med et fotostat kan være meget stemningsskabende, og fuldstændigt ændre et rums udtryk. På få timer kan man ændre en stemning fra en frisk forårsagtig følelse med birkeskov og sollys, til et mere råt look med slidte beton- og stenvægge.

Flere af vores fototapeter producerer vi selv, og dette sikrer dig den absolut bedste papirskvalitet på markedet. Mange af vores motiver er vores helt egne designs.

Vi har et nøje udvalg af producenter som lever op til vores høje kvalitetskrav på fototapet.

Vores tapetproduktion er bl.a Energi star mærket og Children and school certificeret. Dette sikrer dig en så miljørigtig og lugtfri kvalitet som overhovedet muligt. Du kan samtidigt selv bestemme størrelsen og motivet. Denne fleksibilitet kan også anvendes til personliggørelse af din fotostat. Du har mulighed for at få logo, slogan eller andet på dit fototapet, således at dette bliver endnu mere unikt. Vi samarbejde med en række dygtige danske fotografer, som tager fantastiske billeder, netop til det formål at blive lavet til fototapeter. Læs meget mere om alle vores fotostater på produktsiderne. Du kan ydermere få dit eget foto som fototapet, lavet efter dine unikke mål, så det passer perfekt til din væg - Ring 7027 8010 og vi laver et godt tilbud til dig.

Vi har en meget billig og konkurrencedygtig kvadratmeterpris på vores fototapeter og som sagt dansk, miljøvenlig produktion i høj kvalitet.

Rigtig god fornøjelse med dit nye fototapet.