Fototapet / Fotostat

Hos Tapetforum finder du et kæmpe sortiment af fototapeter og fotostater i alle prisklasser. Vi forhandler et nøje udvalg af de førende producenter af fototapet på markedet, som alle lever op til vores høje kvalitetskrav.

Flere af vores fototapeter producerer vi oven i købet selv, og dette sikrer dig den absolut bedste papirskvalitet på markedet. Mange af vores fototapeter er derfor vores helt egne, unikke designs, som du kun finder her hos os.

Hvad er fototapet?

At tapetsere med et fototapet og fotostat kan være utrolig stemningsskabende, og kan fuldstændigt ændre et rums udtryk.

På få timer kan du med et fototapet forvandle din stue til en skov fyldt med birketræer. Eller du kan give dit køkken et mere råt New Yorker-look med et fototapet af beton- og stenvægge.

Med fototapet er mulighederne uendelige, uanset hvilken stemning du ønsker at tilføje din bolig.

Forskellen fra et fototapet, frem for et almindeligt tapet, er det visuelle udtryk, som kun et fototapet kan skabe. Fordelen ved et fototapet er simpelthen, at du køber et tapet som er specifikt designet til én hel væg, og ikke til enkelte baner, som ved almindelig tapet.

Det betyder kort sagt, at du ved et fototapet ikke har flere baner, som er ens, og gentager sig i mønstre over væggen. I stedet får du med et fototapet ét stort sammenhængende motiv, som bliver fordelt ud over flere baner på hele væggen.

Resultatet er, at du med fototapet forvandler hele din væg til ét stort kunstværk. Hvilket giver en fuldstændig unik og smuk stil i dit hjem.

Opsætning af fototapet

Hos Tapetforum er stort set alle vores fototapeter i materialet non-woven.

Non-woven-tapet kaldes nogle gange også for smart paper-tapet, men princippet og materialet er præcis det samme.

Fordelen ved vores non-woven fototapet er, at det i modsætning til traditionel tapet, er super brugervenligt og ekstra nemt at sætte op.

Det skyldes, at vores non-woven fototapet har en bagside af filt, som gør at det hverken krymper eller udvider sig. Det gør fototapetet virkelig nemt at arbejde med, og sikrer et så fejlfrit resultat som muligt.

Derudover adskiller non-woven fototapet sig også fra traditionel tapet i selve opsætningen. Ved non-woven fototapet påføres tapetklister direkte på væggen, fremfor på selve fototapetet. Du maler altså blot dit tapetklister op på den ønskede væg, hvor du ønsker at fototapetet skal hænge, og bagefter opsætter du det tørre fototapet.

Sådan måler du op til fototapet

For at finde frem til de mål du skal bruge til dit fototapet, skal du naturligvis opmåle den væg eller overflade du ønsker at fototapetet skal hænge på.

Men hvordan du skal måle din væg afhænger af, hvilken type væg der er tale om.

Ved almindelige, normale, lige vægge er opmålingen ganske ligetil. Du måler blot højden og bredden på den ønskede væg, og så har du målet på dit fototapet. Ganske simpelt.

Er der i stedet tale om en skråvæg, en trappeopgang eller en væg med loft til kip, hvor du ønsker at dit fototapet skal opsættes, så skal opmålingen foretages lidt anderledes.

For har dit rum skæve vinkler skal du i stedet måle fra det laveste til det højeste punkt på væggen, hvor fototapetet skal hænge. Det laveste til det højeste punkt vil typisk være målet fra gulvet til det højeste punkt i loftet. Herudover skal du også måle det absolut bredeste sted på væggen. Med disse to mål er du sikret, at dit fototapet har den korrekte størrelse til din skråvæg eller lignende.

Er du i tvivl om, hvordan du skal foretage opmålingen af dine vægge til dit nye fototapet, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Fototapet med eget billede

Hos Tapetforum kan du få lavet dit helt eget, personlige fototapet.

Måske har du fundet et særligt motiv, som du gerne vil have som tapet på væggen derhjemme? Eller måske har du et billede liggende i gemmerne, som du ville elske at få tapetseret op? I begge tilfælde er fototapet svaret!

Hos Tapetforum er det muligt, at få præcis det motiv eller billede du ønsker, lavet om til dit eget, originale fototapet. Det skyldes, at vi selv printer vores fototapet i aller højeste kvalitet på top moderne udstyr.

Udover at vi naturligvis printer dit nye fototapet på den absolut bedste papirskvalitet på markedet, så har vi oven i købet en meget billig og konkurrencedygtig kvadratmeterpris på vores fototapeter.

Det skyldes, at vi selv har de nødvendige maskiner og printere til rådighed på vores lager til at skabe de smukkeste fototapeter. Vi har derfor ikke brug for eksterne partnere og producenter, men kan printe dit nye fototapet til dig, præcis når du ønsker. Vores fototapet er derfor 100% dansk produceret.

Derudover samarbejder vi med en række dygtige, danske fotografer, som tager fantastiske billeder, netop til det formål at blive lavet til fototapeter.

Det betyder for dig, at du kan få billeder taget af professionelle fotografer på dit fototapet, men til en brøkdel af prisen, i forhold til hvis du selv skulle ud og hyre en fotograf.

Oven i købet printer vi selv dit fototapet med billederne fra disse fotografer. Du får altså den samme mulighed for selv at vælge dine ønskede mål til dit fototapet, præcis som hvis det var et fototapet med dit eget billede.

Fototapet efter mål

Den absolut største fordel ved at få printet dit eget fototapet er, at vi kan lave det præcis efter dine unikke mål, så det passer perfekt til din væg derhjemme.

Du bestemmer altså fuldstændig selv størrelsen og motivet på dit nye fototapet. Der er derfor ingen produktspild, og du er garanteret et fototapet som ser både smukt og ensartet ud.

At vi kan printe dit fototapet til specialfremstillede mål betyder også, at du kan få lavet dit fototapet i ét samlet stykke, så længe det er maksimalt 1,25 meter i bredden.

Det er eksempelvis super smart, hvis du gerne vil tapetsere en låge, en dør eller en smal enkeltstående væg. Ved at dit fototapet leveres i ét samlet stykke, frem for i baner, gør at du får en fuldstændig glat og ensartet overflade uden samlinger.

Fototapet til virksomhed

Er du en virksomhed eller erhvervskunde giver vores fototapeter med eget billede dig også muligheden for at personliggøre dit brands budskaber.

Du har for eksempel mulighed for at få påsat dit logo, slogan eller lignende på dit fototapet, således at det bliver endnu mere unikt.

Hos Tapetforum hjælper vores dygtige grafikere dig meget gerne med at specialdesigne og tilpasse dit fototapet til netop din virksomhed.

Miljøvenligt og bæredygtigt fototapet

Køber du dit fototapet hos os, er du sikret en miljøvenlig produktion af den suverænt højeste kvalitet.

Vores tapetproduktion er blandt andet “Energi Star”-mærket og “Children and School”-certificeret. Dette sikrer dig en så miljørigtig og lugtfri kvalitet af dit fototapet som overhovedet muligt.

Derudover forsøger vi hos Tapetforum at have en bæredygtig og miljøvenlig tilgang til vores fototapet produktion.

Det betyder, at vi forsøger at undgå produkt- og papirspild så vidt muligt. Derfor anvender vi vores overskydende restprodukter fra fototapet produktionen, til blandt andet at producere vores plakater og posters.

Færdiglavede fototapeter

Hos Tapetforum tilbyder vi et bredt udvalg af færdiglavede fototapeter fra nogle af de bedste producenter på markedet, som Komar, Eijffinger, og Wizard.

Fælles for alle fototapeterne af disse mærker er, at de komme i faste mål, da de er pre-producerede på forhånd. Derfor er de typisk et lidt billigere valg af fototapet, da producenten har mulighed for at lave mange af samme slags fototapet ad gangen.

Det betyder dog ikke at kvaliteten er dårligere af dén grund. Alle de mærker vi forhandler hos Tapetforum lever til fulde op til vores egen høje standarder for fototapeters kvalitet.