Flere visninger

Flying Coral Fish - Pearl

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2101

Et 3D-tapet med et grafisk mønster, der er inspireret af brystfinnerne fra den uddøde fisk, Flying Coral Fish. Vægbeklædningens mønster er opbygget af spidse ovale former, der er placeret i et regelmæssigt mønster. Tapetet har en lettere glimtende overflade i lysegrå, her kaldet Pearl, og overfladen er blød og tekstil med et lækkert satin look.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

Flying Coral Fish er fremstillet med den innovative teknik, termoformning, som er en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en 3D overflade. De små spidsovaler buler ud af tapetet, og skaber hermed en fantastisk relief-effekt. Det er forskelligt, hvor høje de små spidse ovaler er, og det skaber en varierende, levende og spændende overflade.

Relief overfladen på tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og skumtapetet kan derfor med fordel bruges på vægge, lofter og skillevægge, hvor akustikken trænger til at bliver forbudret. Perfekt til kontoret, hotellet, restauranten eller til det private hjem.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 124 cm Rapport 8 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 124 cm
Rapport 8 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE